OAJ:n vaaleissa menestystä keskipohjalaisille

08.04.2022

Huhtikuun alussa käydyissä Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n valtuustovaaleissa Keski-Pohjanmaan maakunnan alueelta valittiin neljä edustajaa aikaisemman yhden sijaan. Valituiksi tulivat Nancy Bäck, Tiina Hagström, Maarit Marjusaari ja Maija-Huuki-Anthopoulou, joka uudisti paikkansa. Uusi valtuusto aloittaa työnsä toukokuussa.

Nancy Bäck valittiin uutena edustajana FSL:n vaalipiiristä ja hänen henkilökohtainen äänimääränsä oli 145. Nancy Bäck toimii historian ja yhteiskuntaopin lehtorina Kokkolan ruotsinkielisessä lukiossa. Hän on myös Kokkolan ruotsinkielisen opettajayhdistyksen puheenjohtaja.

Niin ikään uutena edustajana valittiin Tiina Hagström YSI-Pohjanmaan vaalipiistä ja hänen henkilökohtainen äänimääränsä oli 190. Tiina Hagström on luokanopettaja ja toimii tällä hetkellä Kokkolan kaupungin JUKO:n pääluottamusmiehenä. Hän on ollut aikaisemmin Kokkolan opettajien ammattiyhdistyksen puheenjohtajana.

Maija Huuki-Anthopoulou valittiin toiselle kaudelle YSI-Pohjanmaan vaalipiiristä ja hänen henkilökohtainen äänimääränsä oli 119. Maija Huuki-Anthopoulou on Kannuksen lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtori ja apulaisrehtori ja toimii tällä hetkellä lukion ja Juhani Vuorisen koulun (yläkoulu) vs. rehtorina. Hän on myös Kannuksen kaupungin JUKO:n pääluottamusmies.

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liiton vaalipiiristä valittiin Maarit Marjusaari ja hänen henkilökohtainen äämimääränsä oli 106. Maarit Marjusaari toimii päiväkodin johtajana Pajulinnun päiväkodissa Kokkolan Kälviällä. Hän on Kokkola-Pietarsaaren Varhaiskasvatuksen Opettajien puheenjohtaja.

Kokkolan kaupungin opetusalan työsuojeluvaltuutettu Anders Holmberg valittiin varavaltuutetuksi YSI-Pohjanmaan vaalipiiristä. Hänen henkilökohtainen äänimääränsä oli 77. Myös Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opettaja Marjut Levoska Ammatillisten Opettajien vaalipiiristä valittiin varalle. Hänen henkilökohtainen äänimääränsä oli 80. Marjut Levoska on OAJ:n Kokkolan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja.

Muut Pohjanmaan alueyhdistyksen alueelta valitut varsinaiset edustajat ovat Martin Ahlskog Alavetelistä, Monika Koivumäki Vaasasta, Paula Kotirinta Kurikasta, Jussi Kuoppala Seinäjoelta, Pia Latomäki Lapualta, Jussi Maijala Alavudelta ja Jaakko Syrjänen Kauhajoelta.

31.01.2024Marjut Levoska jatkaa puheenjohtajana
07.09.2023Pohjoinen konferenssi koolla Kokkolassa
08.04.2022OAJ:n vaaleissa menestystä keskipohjalaisille
23.04.2019Jouko Salmelalle liikunnan hopeinen mitali
03.09.2017Golfturnaus Kokkolassa 3.9.2017
28.03.2017Vaalipaneelissa koulutusmyönteisiä ehdokkaita
21.11.2016Jutta Urpilainen koulutuskahvilla Kokkolassa
04.10.2016OAJ on the Road -kiertue kävi Kokkolassa
03.02.2016Kokkolan paikallisyhdistys 20 vuoden ikään
23.04.2015Alueyhdistykselle uusi hallitus

Siirry arkistoon »