POHJOINEN KONFERENSSI

oaj_uusi_logo.gif

Keski-Pohjanmaa

Mellersta Österbotten

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:325650 kpl

UUTISET

23.4.2019Jouko Salmelalle liikunnan hopeinen mitaliLue lisää »3.9.2017Golfturnaus Kokkolassa 3.9.2017Lue lisää »28.3.2017Vaalipaneelissa koulutusmyönteisiä ehdokkaitaLue lisää »21.11.2016Jutta Urpilainen koulutuskahvilla KokkolassaLue lisää »4.10.2016OAJ on the Road -kiertue kävi KokkolassaLue lisää »

OAJ:n Kannuksen paikallisyhdistys ry

Yleistä

kannuksen_vaakuna.pngVuoden 2018 alussa yhdistykseemme kuului yhteensä 72 jäsentä. Heistä yleissivistävien koulujen opettajia on 77 ja lastentarhanopettajia yhdeksän. Aikaisemmin yhdistyksen jäseninä oli myös maaseutuopistossa opettavia ammatillisia opettajia, jotka ovat siirtyneet Keski-Pohjanmaan ammatillisten opettajien jäseniksi. Yleissivistävät opettajat työskentelevät syksystä alkaen neljällä alaluokkien koululla, Juhani Vuorisen koululla (yläluokat) ja Kannuksen lukiossa. Lastentarhanopettajat työskentelevät kahdella päiväkodilla sekä eri työpisteissä esikoulujen opettajina.

Toimintaa

Edunvalvonnan lisäksi järjestämme erilaista virkistystoimintaa, jossa pääpaino on yhdessä tekemisessä. Jo perinteiksi ovat muodostuneet toukokuinen kevätretki lähikaupunkiimme Kokkolaan teatterin, keilailun ja ruokailun merkeissä. OAJ Pohjanmaan Koulut kuntoon -avustuksen turvin olemme järjestäneet keskustelutilaisuuden sivistyspalveluiden lautakunnan kanssa. Syyskauden päättää yhteinen jouluateria.
 
Tuemme jäsenten liikuntaharrastuksia varaamalla salivuoroja ja arvomme kaksi kertaa vuodessa kuntokorttinsa täyttäneiden/palauttaneiden kesken palkintoja. Olemme osallistuneet myös Kokkola City Run -juoksutapahtumaan.
 
Maailman opettajien päivänä olemme tarjonneet työpaikoilla täytekakut ja muistamme jäseniä mm. merkkipäivinä lahjakortilla.
 
Hyväksi koettujen vanhojen toimintojen ja tapahtumien lisäksi uusia ideoita otetaan mielellään vastaan! Paikallisyhdistyksemme toiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen on meidän kaikkien asia. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä ja tuo oma panoksesi ammattiyhdistystoimintaan.

HALLITUS

 Veli-Matti Kukkola   puheenjohtaja   matti.kukkola(at)edu.kannus.fi
Anna-Maija Suominen   sihteeri   am.suominen(at)kotinet.com