Tule juhlistamaan odotetun kesäloman alkamista hyvän ruoan, juoman, merimaiseman ja seuran äärelle Ankkurit irti -operisteilynä M/S Jennyllä (Meripuisto, Meritie 7) lauantaina 1.6.2024 klo 19.00 - 23.00.
KOAY tarjoaa risteilyn, iltabrunssin ja kaksi juomaa 40:lle ensimmäisenä 5 euron omavastuun maksaneelle ilmoittautuneelle. Karttakepin katkojaiset on tarkoitettu vain KOAY:n jäsenille.
Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja mahdollisuus tilata omakustanteisesti muutakin purtavaa ja juotavaa.
Iltabrunssi klo 19 - 20:
Ruissipsit skagen-täytteellä, viherversosalaattia, pestopastasalaattia, coleslaw, katkarapuja, croissant, karjalanpiirakat, leipävalikoima, munavoita, leikkele ja juustotarjotin, kasvisvalikoima, kananmunia, tomaattia ja mozzarellaa, marinoituja oliiveja, hummusta, marjasmoothie, suklaakakkua, marjapiirakkaa ja hedelmävalikoima.
Ohjelma:
klo 19-20: voi astua laivaan nauttimaan tarjoiluista ja seurasta
klo 20-22: ankkuri irrotetaan ja merellinen risteily Kokkolan saaristoon alkaa
klo 22-23: voi vielä istua iltaa laivan ollessa maissa
Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 26.5.2024
Ilmoittaudu vastaamalla oheisen linkin kyselyyn: https://forms.office.com/e/iVWmqLGaEb
Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla omavastuu 5 € tilille FI44 4912 0010 0668 18. Laita saajan nimeksi “KOAY” ja viestiksi “Karttakepin katkojaiset”.
Ilmoittautuminen on sitova, sillä iltabrunssien määrä varataan ilmoittautumisten perusteella. Jos sinulla on kysyttävää risteilyn suhteen, voit esimerkiksi soittaa KOAY:n puheenjohtaja Jussi Hietapakalle (puhelinnumero on ilmoitettu sähköpostiviestissä, joka on toimitettu jäsenille).