POHJOINEN KONFERENSSI

oaj_uusi_logo.gif

Keski-Pohjanmaa

Mellersta Österbotten

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:266345 kpl

UUTISET

23.4.2019Jouko Salmelalle liikunnan hopeinen mitaliLue lisää »3.9.2017Golfturnaus Kokkolassa 3.9.2017Lue lisää »28.3.2017Vaalipaneelissa koulutusmyönteisiä ehdokkaitaLue lisää »21.11.2016Jutta Urpilainen koulutuskahvilla KokkolassaLue lisää »4.10.2016OAJ on the Road -kiertue kävi KokkolassaLue lisää »

TAPAHTUMAKALENTERI

OAJ:N KOKKOLAN PAIKALLISYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUSTorstai  4.2.2021 - Teams-kokous

OAJ_Kokkola_vuosikokous_2021.png

ASIAA PAIKALLISYHDISTYSTEN AKTIIVEILLE -KOULUTUSPerjantai  12.2.2021 - Lauantai 13.2.2021 - Kuortaneen urheiluopisto, Opistotie 1, Kuortane
oaj_pohjanmaa_logo.png tjs_opintokeskus.jpg

Asiaa paikallisyhdistysten aktiiveille -koulutus

OAJ:n Pohjanmaan alueyhdistys ja TJS-opintokeskus järjestävät Asiaa paikallisyhdistysten aktiiveille -järjestökoulutuksen. Kohderyhmänä ovat paikallisyhdistysten puheenjohtajat ja muut hallituksen jäsenet ja aktiivit. ”Kolmen kopla” joka yhdistyksestä.

Aika: perjantai - lauantai 12. - 13.2.2021 klo 16:30

Paikka: Kuortaneen urheiluopisto, Opistotie 1, Kuortane

Kouluttajat: alueyhdistyksen puheenjohtaja Kari Nieminen ja alueasiamies Pia Latomäki 

Ohjelma:

Ajankohtaisten edunvalvonta- ja järjestöasioiden esittelyä, pohtimista ja työstämistä oman yhdistyksen käyttöön hyvän ruuan, vertaistuen ja ilta-aktiviteettien voimalla. Perjantai-iltana on mahdollisuus saunomiseen ja keilailuun. 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen koulutustilaisuuteen tiistaina 26.1.2021 klo 12.00 mennessä sähköisen linkin kautta:

https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Asiaa-paikallisille-aktiiveille-2021

Koulutustilaisuuden toteutumisesta ja koulutukseen mukaan pääsystä lähetetään vahvistusviesti viikolla 5. Kurssivahvistukseen liitetään osallistujien nimitieto ja sähköpostiosoite. Vahvista lupa ilmoittautumislinkistä. Ei- ilmoitetuista poisjääneistä laskutetaan kurssin järjestäjälle aiheutuneet ylimääräiset kulut suoraan asianomaiselta henkilöltä. Tiedustelut, ilmoittautumisten muutokset ja peruutukset niina.suokas(at)oajpohjanmaa.fi. Tilaisuus on maksuton OAJ:n jäsenille. Alueyhdistys korvaa osallistujien matkakuluja 0,25 €/km + 0,07 €/km/lisämatkustaja. Yhteiskyydit suositeltavia! 

Tervetuloa koulutukseen!

Koulutusohje

1. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittaudu kutsussa olevan linkin kautta ja vastaa sivulla esitettyihin kysymyksiin. Jos linkki ei aukea suoraan, paina linkin päällä Ctrl + napsautus hiiren vasemmalla. Valmistaudu kertomaan etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Jos kysymyksessä on yönyli koulutus, kerro myös tarvitsetko majoituksen ja mahdollinen huonekaveritoiveesi. Huomioithan, että emme voi ottaa vastaan ryhmäilmoittautumisia. Myöhässä saapuneita ilmoittautumisia emme voi huomioida, sillä tila- ja ruokailuvaraukset täytyy toimittaa määräpäivään mennessä. Kurssivahvistukseen liitetään osanottajien nimitieto ja sähköpostiosoite. Jos sinulla on jotakin näitä julkaistavia tietoja vastaan, ole yhteydessä aluetoimistoon niina.suokas(at)oajpohjanmaa.fi. Ilmoittautumisesi on saapunut perille, kun tulee teksti: ”Kiitos vastauksestasi. Kysely on nyt päättynyt, voit sulkea sivun”.

2. OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN (tapahtuma/tilaisuus, majoitus ja ruokailut) Peruuta osallistumisesi heti esteen ilmaannuttua, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Ilman peruutusta poisjääneiltä veloitetaan toteutuneiden kulujen mukaiset kustannukset jäseneltä itseltään. Huomioithan, että voit myös järjestää tilallesi toisen osallistujan. Noudata annettuja aikatauluja. Osallistuminen edellyttää läsnäoloa koko tilaisuuden ajan.

3. MATKUSTAMINEN Suosimme kimppakyytejä ja julkisia kulkuneuvoja - Oman auton käyttäminen korvataan, jos se lukee kutsussa. Kilometrikorvaukset maksetaan seuraavissa tapauksissa: aktiivien koulutukset (pääluottamusmiesten, työsujeluvaltuutettujen, puheenjohtajien ym. yhdistystoimijoiden koulutukset), tietyille kohderyhmille suunnatut koulutukset. Matkakorvauksia ei makseta massaluennoista, eläkeluennoista eikä liikunta- ja virkistyspäivistä/illoista.

4. MAHDOLLINEN MAJOITUS Majoitusvaraukset tehdään keskitetysti, mikäli se kutsussa mainitaan. Majoitus on kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksun maksaa kurssilainen itse.

5. RUOKAILUT Ruokailu varataan kaikille, myös ei-majoittuville kurssilaisille. Jos et osallistu ruokailuun (lounas- ja/tai päivällinen/illallinen), kerro siitä koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä tai OAJ Pohjanmaan aluetoimistolle viimeistään viisi vuorokautta ennen tilaisuutta. EPÄSELVISSÄ TAPAUKSISSA OTA YHTEYS TOIMISTOOMME sähköpostilla niina.suokas(at)oajpohjanmaa.fi tai puhelimitse 050 470 1199. Toimistomme on avoinna tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 8 - 15.

OAJ POHJANMAA TOIVOTTAA SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI KOULUTUKSEEN!